Els recitals del Cicle de Poesia i Arts es posposen al 2021

Els recitals del Cicle de Poesia i Arts es posposen al 2021

A causa de les mesures de seguretat i prevenció preses enfront el COVID-19, la Delegació de les Comarques Gironines de la FAC, juntament amb la pròpia Federació i l’editorial col·laboradora, Edicions Tremendes de Girona, han decidit posposar els recitals del Cicle de Poesia i Arts que s’havien de dur a terme durant els mesos de novembre i desembre. La decisió s’ha pres davant la incertesa causada per la crisi sanitària actual i tots els ateneus que havien programat els diversos recitals per finals d’any, s’han compromès a celebrar els catorze espectacles que faltaven durant els primers mesos del 2021.

El Cicle de Poesia i Arts, que finalment ha comptat amb la participació de 9 ateneus de la delegació, ha programat 19 recitals arreu de de les comarques gironines, dels quals només se n’han pogut dur a terme 5 a causa de la parada obligatòria que ha patit el món cultural. Fins a dia d’avui, més de 100 espectadors han gaudit dels recitals realitzats i si les mesures ho permeten, l’activitat anual de la delegació de Girona d’aquest any comptarà amb una participació de gairebé 700 persones de públic assistent quan el cicle acabi.

Deixa el teu comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.