El Consell Cultural de les Valls d’Àneu entra a la Federació d’Ateneus

El Consell Cultural de les Valls d’Àneu entra a la Federació d’Ateneus

La Federació d’Ateneus de Catalunya dóna la benvinguda al Consell Cultural de les Valls d’Àneu, que es va incorporar formalment ahir dijous a la Federació. El president de la FAC, Pep Morella s’hi va reunir el proppassat 25 d’agost.

El Consell Cultural de les Valls d’Àneu és una entitat amb molta rellevància i forma part de la xarxa de l’Institut Ramon Muntaner. Des d’allà esmerça grans esforços en recuperar i universalitzar un patrimoni que és de tothom, però sobretot dels seus habitants.

El mes de febrer de l’any passat, des de la Federació d’Ateneus vam entrevistar-ne el president, Ferran Rella, pel digital Xarxanet.

 

Deixa el teu comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.