La Generalitat obrirà properament una convocatòria de subvencions per a programació estable d’activitats artístiques

La Generalitat obrirà properament una convocatòria de subvencions per a programació estable d’activitats artístiques

La Generalitat de Catalunya obrirà properament una concessió de subvencions per a la programació estable d’activitats artístiques en equipaments culturals gestionats per associacions i fundacions. La voluntat és la d’incidir en la recuperació econòmica del sector cultural i, en especial, del món de l’associacionisme cultural davant l’impacte que ha causat la crisi sanitària.

Qui hi podrà accedir?

Les entitats culturals que gestionen equipaments culturals en els quals es porta a terme una important programació i exhibició d’activitats artístiques de qualsevol disciplina de les arts escèniques i en viu, tant si són de teatre, de música, de dansa com de circ, inclosos els interdisciplinaris o d’arrel tradicional, tant en el segment professional com en el no professional, però sempre amb pagament de caixet i cobrament d’entrada.

Com es farà el pagament de les subvencions?

El 100% de l’import de la subvenció s’abonarà en un únic pagament que es tramitarà un cop s’hagi notificat l’acord de concessió. La quantia de la subvenció és del 40% de les despeses subvencionables, amb un import mínim de 400,00 euros i un import màxim de 50.000,00 euros, d’acord amb les disponibilitats pressupostàries.

Com es justificaran les subvencions concedides?

Les entitats beneficiàries han de presentar la relació de despeses mitjançant el formulari normalitzat de justificació el darrer dia hàbil de gener de 2021.

Les bases recorden un fet important: les entitats només poden presentar una sol·licitud per a tota la seva programació estable realitzada durant el període que establirà la convocatòria formal. Aquests ajuts seran incompatibles amb altres a què es puguin optar per la mateixa programació a l’Oficina de Suport a la Iniciativa Cultural i de l’Institut Català de les Empreses Culturals.

Descarrega’t el resum que t’oferim des de la FAC de les BASES d’aquesta convocatòria, que s’obrirà properament

Us recordem que la Federació d’Ateneus de Catalunya posa a la vostra disposició el Servei de Subvencions on podreu fer les vostres consultes i/o tramitar la gestió de les vostres sol·licituds de subvencions.

1- Tramitació de la subvenció.
2- Seguiment del procés de la subvenció.
3- Justificació de la subvenció.
Si hi esteu interessats, envieu urgentment un correu electrònic a: ateneus@ateneus.cat

Deixa el teu comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.