La Generalitat convoca subvencions per compensar les pèrdues per cancel·lació d’espectacles

La Generalitat convoca subvencions per compensar les pèrdues per cancel·lació d’espectacles

La Generalitat de Catalunya ha obert la convocatòria de subvencions per compensar les pèrdues per cancel·lació d’espectacles i activitats culturals amb motiu de la Covid-19, durant l’any 2020. L’objectiu d’aquesta convocatòria és la concessió de subvencions per compensar la reducció d’ingressos corresponents als espectacles i activitats culturals cancel·lades per la situació de crisi sanitària ocasionada per la Covid-19.

A aquesta subvenció hi poden accedir les entitats sense ànim de lucre que tinguin o bé previst organitzar activitats i festivals de cultura popular amb públic que ha pagat una entrada, o bé festivals i esdeveniments similars d’arts escèniques o literaris amb entrada de pagament, d’arts visuals o de difusió de la llengua amb patrocinis o altres aportacions privades per a l’activitat.

Quins requisits i condicions s’han de complir?

Per obtenir la condició de beneficiàries, les entitats sol·licitants han hagut d’haver cancel·lat els espectacles o les activitats culturals previstos de realitzar del 30 d’octubre al 31 de desembre del 2020.

Com es concediran les subvencions?

El procediment de concessió de les subvencions es tramita d’acord amb el règim de concurrència no competitiva. Es concediran les subvencions a mesura que es rebin, per ordre estricte de presentació de les sol·licituds, depenent del compliment dels requisits de participació i d’acord amb la disponibilitat pressupostària.

Com es farà el pagament de les subvencions?

L’import de la subvenció s’abonarà en un únic pagament a partir del moment en què es resolgui la concessió de la subvenció.

El període per presentar les sol·licituds és del 12 de novembre al 10 de desembre del 2020.

Descarrega’t el resum de la CONVOCATÒRIA que t’oferim des de la FAC.

Us recordem que la Federació d’Ateneus de Catalunya posa a la vostra disposició el Servei de Subvencions on podreu fer les vostres consultes i/o tramitar la gestió de les vostres sol·licituds de subvencions.

1- Tramitació de la subvenció.
2- Seguiment del procés de la subvenció.
3- Justificació de la subvenció.
Si hi esteu interessats, envieu urgentment un correu electrònic a: ateneus@ateneus.cat

Deixa el teu comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.