Informació sobre les noves directrius en matèria de cookies

Informació sobre les noves directrius en matèria de cookies

El tribunal de justícia de la Unió Europea ha proporcionat unes directrius més clares per a un correcte compliment del Reglament General de Protecció de Dades en relació a la informació facilitada i consentiment atorgat en les polítiques de cookies.

Des dels serveis jurídics de la Federació s’ha elaborat un informe en el qual s’explica que aquesta informació haurà d’estar a disposició de l’usuari de forma clara i completa, amb caràcter permanent i en un lloc accessible i visible del web, per exemple juntament amb els altres textos legals (política de privacitat i avis legal).

El document també anomena les excepcions, però el fons de la qüestió és molt clar: El text de política de cookies no canvia respecte el que ja es tingui si és posterior el 2018 i adaptat el reglament europeu. Es tracta, simplement, d’un canvi de programació no de textos legals.

Descarrega’t l’informe sobre política de cookies

 

Deixa el teu comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.