Relació de sol·licituds proposades provisionalment per a la concessió d’ajuts per a activitats culturals

Relació de sol·licituds proposades provisionalment per a la concessió d’ajuts per a activitats culturals

Ahir, 3 de novembre de 2020, l’Oficina de Suport a la Iniciativa Cultural (OSIC) va publicar la relació de sol·licituds proposades provisionalment per a la concessió d’ajuts per a activitats culturals relacionades amb la cultura popular i tradicional i l’associacionisme durant l’any 2020. Les entitats beneficiàries teniu un termini de 10 dies hàbils (últim dia el 17/11/2020, sense pròrroga) per presentar telemàticament la següent documentació (per accedir-hi, introduïu l’ID o codi de tràmit que trobareu a l’acusament de rebuda de la vostra sol·licitud):

  • FORMULARI D’ACCEPTACIÓ/REFORMULACIÓ/RENÚNCIA (us adjuntem el formulari)
  • Sempre que no hagi quedat acreditat amb la signatura electrònica de la sol·licitud: DOCUMENTACIÓ ACREDITATIVA DE LA REPRESENTACIÓ AMB QUÈ S’ACTUA.
  • En cas d’ajut superior a 10.000 euros: DECLARACIÓ RESPONSABLE QUE CONTINGUI LA INFORMACIÓ RELATIVA A LES RETRIBUCIONS DELS SEUS ÒRGANS DE DIRECCIÓ O ADMINISTRACIÓ.
En el cas de presentar mitjançant el formulari d’acceptació, la reformulació del projecte i del pressupost, caldrà adjuntar la nova documentació relativa a aquesta reformulació. És molt important que tingueu present que només podeu disminuir el pressupost presentat inicialment amb la sol·licitud per l’import de la diferència entre l’import sol·licitat i el proposat (import de la proposta provisional).
Recordeu que, si en aquest termini de 10 dies no es presenta el formulari d’acceptació, o la reformulació que es presenta no és correcta, l’ajut atorgat serà denegat.
Tags: OSIC

Deixa el teu comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.