Rècord històric de participació en la 31a edició dels Premis Ateneus

Rècord històric de participació en la 31a edició dels Premis Ateneus

Un total de 104 candidatures de 62 entitats s’han presentat a aquesta nova edició dels Premis Ateneus que convoca anualment la Federació d’Ateneus de Catalunya. Aquesta xifra suposa un rècord històric d’inscripcions en l’històric del certamen, que enguany arriba a la 31a edició.

Des de la FAC volem destacar la qualitat de les propostes presentades i l’alta participació en la categoria especial ‘La pandèmia no ens atura’, que vol reconèixer l’esforç que han fet les entitats federades per impulsar projectes i iniciatives durant el període de la crisi de la Covid-19, així com la de les entitats no federades a la Categoria de Foment de la Participació.

L’acte de lliurament de guardons i premis en metàl·lic tindrà lloc el proper 15 de desembre de 2020 a la seu del Foment Cultural i Artístic de Sant Joan Despí, que enguany celebra el seu centenari, en un format innovador que combinarà presencialitat i streaming.

Deixa el teu comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.