Comunicat de la Federació d’Ateneus davant les actuacions policials

Comunicat de la Federació d’Ateneus davant les actuacions policials

Des del dia 30 d’octubre part de la ciutadania s’està manifestant a diferents llocs de Catalunya per mostrar la seva disconformitat davant les noves mesures enfront la pandèmia del Covid-19 publicades pel Govern de Catalunya.

Des de la Federació d’Ateneus de Catalunya defensem la cultura de forma pacífica, ferma i lliure, així com el dret fonamental a manifestar-se. Per aquest motiu demanem que qualsevol manifestació ciutadana pacífica no sigui dissolta amb mesures desproporcionades per part dels cossos de seguretat.

Deixa el teu comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.