Set ateneus participen al Plenari i decideixen l’activitat anual del 2021

Set ateneus participen al Plenari i decideixen l’activitat anual del 2021

El passat dissabte 3 de novembre, després de la formació “Com donar a conèixer la teva entitat: el dossier” impartida per Alfons Tiñena, va tenir lloc el plenari anual de la Delegació de les comarques gironines, en el que van participar-hi onze membres de set ateneus diferents.

A la reunió es va valorar l’activitat duta a terme durant aquest any i es van plantejar diferents maneres d’incentivar i potenciar la participació dels diversos ateneus de la delegació. A més, es van discutir les diverses opcions de cara a la realització de la formació de l’any vinent que encara està per decidir. D’altra banda es va acordar, a l’espera de l’aprovació dels altres ateneus de les comarques gironines, que l’activitat anual del 2021 seria un cicle de concerts de cantautors de la zona.

Deixa el teu comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.