Quines són les noves mesures aplicables als ateneus enfront la Covid-19?

Quines són les noves mesures aplicables als ateneus enfront la Covid-19?

El servei jurídic de la FAC ha elaborat un informe mitjançant el qual es detallen les noves mesures a tenir en compte per part de tots els ateneus, que es deriven de la nova resolució aprovada per la Generalitat el passat 25 d’octubre i que inclou mesures com el confinament nocturn entre les 22h i les 6h.

L’informe analitza què implica el text que apareix a l’article 13 bis, “En els equipaments cívics no es podran realitzar activitats cíviques i comunitàries grupals que impliquin presencialitat, llevat que es facin per mitjans telemàtics sense que impliqui la presencialitat dels participants. Resten exclosos d’aquesta suspensió els programes i activitats d’intervenció socioeducativa, lleure educatiu i d’educació en el lleure d’infants, adolescents i programes de suport juvenil, així com aquelles altres activitats d’intervenció social i personals permeses en aquesta Resolució, com menjadors de caràcter social, perruqueria o podologia.” i fa esment a la resta del document resolutiu de la Generalitat.

Consulta i descarrega’t l’informe dels serveis jurídics de la FAC aquí.

Deixa el teu comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.