L’Orfeó Lleidatà signa l’acord per formar part de les Residències XTAC

L’Orfeó Lleidatà signa l’acord per formar part de les Residències XTAC

Òscar Enrech de l’Orfeó Lleidatà i l’actor Lleidatà Ivan Caelles, signen l’acord per la Residència XTAC, en el qual l’artista podrà assajar i estrenar l’espectacle ‘Poldo’, un monòleg fet a partir de l’obra ‘Quan arriba la Penombra’ del reconegut novel·lista Jaume Cabré. L’estrena està prevista pel pròxim 13 de desembre.
Aquesta és una de les quatre residències previstes per la segona convocatòria de Residències feta per la Federació d’Ateneus de Catalunya i la Xarxa de teatres d’Ateneus. L’obra resultada de la primera convocatòria de Residències XTAC 2019, va ser ‘La Ciutat Llunyana’ que actualment està de gira pels ateneus XTAC. Les altres tres residències signaran els convenis respectius aviat.
Aquestes residències permetran a les companyies tenir un espai d’assaig a un dels ateneus de l’XTAC durant 3 o 4 mesos. A més, l’acord també inclou la programació d’una funció d’estrena al mateix ateneu posterior al període d’assaig. És per això, que els projectes presentats no poden haver estat estrenats prèviament.
Enguany, a diferència dels anys anteriors, la FAC i l’XTAC han previst la possibilitat de concedir residències també a espectacles musicals i de dansa.

Deixa el teu comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.