S’acosten les eleccions al Parlament. Què demanes als partits polítics des de la teva entitat?

S’acosten les eleccions al Parlament. Què demanes als partits polítics des de la teva entitat?

La Federació d’Ateneus de Catalunya ha preparat un breu formulari per a totes les entitats que vulguin fer arribar algun clam als partits polítics que es presentaran a les pròximes eleccions al Parlament de Catalunya el mes de febrer.

El qüestionari ‘Què demanem als polítics?’ es divideix en cinc àrees d’interès:

-Cooperació entre l’administració i l’ateneu
-Impostos
-Processos participatius
-Normatives i aspectes legals
-Finançament

El formulari també dóna l’opció de fer tres propostes breus. La Federació d’Ateneus aglutinarà i vehicularà totes aquestes demandes i suggeriments resultants, perquè els partits polítics puguin tenir un document ple de propostes que puguin incorporar als seus programes electorals i atendre després, si arriben al govern. El termini per omplir aquest formulari va del 14 d’octubre al 30 de novembre de 2020.

Entra-hi i omple’l!

Deixa el teu comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.