Aquesta tardor torna el Cicle de Cultura Popular als Ateneus! Consulta el programa!

Aquesta tardor torna el Cicle de Cultura Popular als Ateneus! Consulta el programa!

El Cicle de Cultura Popular als ateneus torna aquest mes d’octubre amb més força que mai! Hem programat 23 esdeveniments, gairebé el doble que l’any passat.

El cicle continua actiu malgrat la crisi del coronavirus, que ha tocat de ple les entitats de cultura popular. Malgrat tot, l’associacionisme cultural es manté ben viu, com ho demostra aquesta programació: 23 espectacles que es faran durant 3 mesos en 7 ateneus repartits per la ciutat. No ha estat fàcil. Músics, dansaires, cantants… han treballat de valent aquestes darreres setmanes per estar a punt i fer gaudir al públic d’aquesta programació exquisida, que de segur que serà un plaer per als sentits.

Ara fa tres anys que va arrencar el cicle ‘Cultura popular als ateneus’ amb l’objectiu d’unir dues tradicions molt importants a casa nostra: la cultura ateneística i les diverses expressions de cultura popular que tenim a Barcelona. Les actuacions són espectacles de qualitat a càrrec d’esbarts, bandes, corals i cobles de la ciutat, que es posen en escena en un marc de luxe: els ateneus que hi ha per tot Barcelona.

Tots formen part de la Xarxa d’Ateneus de Catalunya. A més, el programa també inclou les audicions del Cicle de Cobla a Barcelona, que es fan al Casino l’Aliança del Poblenou durant els mesos vinents. És una ocasió excepcional per a sentir la música de les cobles en directe.

Podeu consultar el calendari d’actuacions i comprar les entrades a:

https://www.entrapolis.com/organitzador/federacio-dateneus-de-catalunya

També podeu consultar el dossier del Cicle prement aquí.

Deixa el teu comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.