L’Orfeó Lleidatà serà la seu de cases de la música a Lleida

L’Orfeó Lleidatà serà la seu de cases de la música a Lleida

La xarxa de Cases de la Música de Catalunya creix amb la incorporació de Lleida a un projecte amb quinze anys de trajectòria i al qual ja pertanyen les Cases de la Música de Mataró, L’Hospitalet de Llobregat, Salt/Girona, Manresa i Terrassa. La Casa de la Música de les Terres de Lleida, ubicada a la seu de l’Orfeó Lleidatà, començarà a operar a la capital del Segrià aquesta tardor, esdevenint un punt de referència musical de totes les comarques de Ponent.

Encara que el projecte es troba en una fase inicial, ja està donant els seus primers passos en la mateixa línia de treball que la resta de seus de la xarxa de Cases de la Música, amb l’objectiu de potenciar el treball en xarxa per a la professionalització dels músics i impulsar projectes en què la música funcioni com una eina d’inclusió. Alhora, la Casa de la Música lleidatana, com fan les altres seus del projecte, també organitzarà activitats que permetin una millor projecció de la feina dels músics i creadors, alhora que fomentin l’atracció de públic per a la música.

Deixa el teu comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.