S’ha publicat el llibre del centenari de l’ateneu de Tàrrega

S’ha publicat el llibre del centenari de l’ateneu de Tàrrega

El dissabte 19 de setembre es va dur a terme l’esperada presentació del llibre commemoratiu del Centenari de la Societat Ateneu de Tàrrega. Aquesta publicació havia de ser la cloenda a les nombroses activitats realitzades el 2019, any del centenari. La seva presentació oficial estava prevista inicialment pel passat 19 d’abril, aprofitant la celebració de Sant Jordi, però la suspensió el dia 14 de març de tota mena d’activitats obligant inclòs al tancament del local social de l’ateneu, ho va fer impossible.

El llibre porta per títol ‘Història universal de l’Ateneu de Tàrrega (1919-2019)’, i és una obra de recerca històrica a càrrec de la comunicadora targarina Natàlia Lloreta Pané, en el qual es repassa de forma exhaustiva la trajectòria de l’emblemàtica entitat recuperant cartells, programes, documents institucionals i fotografies de diverses èpoques.

Deixa el teu comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.