Cultura presenta un portal específic de suport a l’associacionisme i la cultura popular, amb el Pla de Rescat

Cultura presenta un portal específic de suport a l’associacionisme i la cultura popular, amb el Pla de Rescat

El Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya ha posat a disposició del món associatiu i de la Cultura Popular un portal al web departamental, perquè les entitats puguin trobar el detall de la informació del Pla de Rescat del sector cultural que s’ha posat en marxa, com també un FAQS (pregunes freqüents), on hi ha la resolució dels principals dubtes que puguin anar sorgint des del món associatiu.

El portal ofereix també informació addicional amb materials de suport sobre formació en prevenció, subvencions, normaltiva i protocols propis de les federacions de cultura popular, a més del pla de represa.

Accedeix al portal a través d’aquest enllaç!

Deixa el teu comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.