El programa d’Icat ‘Entre Caixes’ et convida a enviar un enregistrament per emetre’l al programa

El programa d’Icat ‘Entre Caixes’ et convida a enviar un enregistrament per emetre’l al programa

El programa de ràdio dedicat a les arts escèniques ‘Entre Caixes‘ de l’emissora Icat, i que dirigeixen Carme Canet i Pep Vila, ha decidit obrir una finestra per informar de les obres que es programen des del món amateur i l’associacionisme, com és el cas dels ateneus.

L”Entre Caixes’ proposa fer arribar un àudio, de màxim 30 segons, on s’expliqui qui sou, quina obra feu i per quin dia, hora i lloc està programada. L’espai radiofònic n’anirà fent una selecció i anirà emetent-les com a falques. El termin per anar rebent les propostes ha de ser, com a molt tard, una setmana abans de la representació de l’obra o espectacle.

L”Entre Caixes’ s’emet per antena tots els dilluns,a les 22 h, i es pot recuperar després a través dels podcasts del web d’Icat, per poder-los descarregar.

Per participar, envia la teva falca al correu ateneus@ateneus.cat, i la farem arribar al programa.

Deixa el teu comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.