Us recordem que Cultura obre dues línies especials de subvenció a raó de la Covid-19. Termini: 30 d’octubre

Us recordem que Cultura obre dues línies especials de subvenció a raó de la Covid-19. Termini: 30 d’octubre

El Departament de Cultura de la Generalitat ha publicat les bases de les dues noves línies de subvenció que impulsa, per donar suport específic al teixit cultural danyat per la manca d’activitat forçada per les mesures de confinament, durant el període d’estat d’alarma amb motiu de la COVID-19. Aquestes línies són: la compensació de despeses estructurals i la compensació per les pèrdues degudes a l’anul·lació d’espectacles.

Preveiem que el termini de presentació de sol·licituds s’obri la propera setmana i us animem a presentar-vos. Tingueu en compte que aquestes dues línies són incompatibles entre si i que ambdues són NO COMPETITIVES, la qual cosa vol dir que s’aniran concedint per registre d’entrada a mesura que es rebin, per ordre estricte de presentació de les sol·licituds, depenent del compliment dels requisits de participació i d’acord amb la disponibilitat pressupostària.

TERMINI: 30 d’octubre

Subvenció Extra COVID19 Estructural
Subvenció Extra COVID19 Ingressos

Us recordem que la Federació d’Ateneus de Catalunya posa a la vostra disposició el Servei de Subvencions on podreu fer les vostres consultes i/o tramitar la gestió de les vostres sol·licituds de subvencions.

1- Tramitació de la subvenció.
2- Seguiment del procés de la subvenció.
3- Justificació de la subvenció.
Si hi esteu interessats, envieu urgentment un correu electrònic a: ateneus@ateneus.cat

Tags: covid19

Deixa el teu comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.