La XTAC programa la xifra rècord de 130 espectacles durant l’XI Consell

La XTAC programa la xifra rècord de 130 espectacles durant l’XI Consell

El passat dissabte, en el marc de l’XI Consell de la XTAC a l’ateneu de Vila-rodona, es van contractar 130 espectacles, el que suposa una xifra rècord per a la xarxa de teatres d’ateneus de la Federació, i un veritable impuls per a la tasca de programació que realitzen, en un context difícil com l’actual.

D’aquests 130 espectacles que es portaran a terme als diferents ateneus aquesta temporada, es van tancar un total de 63 de programació coordinada, 33 de la producció pròpia: ’36 preguntes que faran que t’enamoris… o no’ i 32 MasterClass fetes per un professional de la dansa o del teatre, adreçades a actors o balladors amateurs i/o al públic en general, que l’Ateneu podrà oferir a la gent de la seva entitat i entorn.

Com va assenyalar el president de la Federació d’Ateneus de Catalunya, Pep Morella, “Aquesta fita, aconseguida per primera vegada en un consell de la XTAC, encara té més mèrit si es té en compte el context de crisi sanitària per la qual està passant el país, i que està afectant de manera especial a l’associacionisme i al col·lectiu ateneístic”.

A la trobada hi van assistir un total de 37 persones que representaven les 21 entitats que varen participar activament en els punts tractats a la trobada.

 

 

Deixa el teu comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.