La Federació d’Ateneus de Catalunya rebutja la sentència inhabilitatòria al president de la Generalitat, Quim Torra

La Federació d’Ateneus de Catalunya rebutja la sentència inhabilitatòria al president de la Generalitat, Quim Torra

Des de la Federació d’Ateneus de Catalunya denunciem el derrocament per part del Tribunal Suprem espanyol del president de la Generalitat de Catalunya, el MHP Quim Torra i Pla, per haver defensat la llibertat d’expressió.

Des del moviment ateneístic exigim respecte pels drets del poble de Catalunya que s’han vist vulnerats, després d’una decisió presa per un tribunal polititzat vers un president escollit democràticament; una anomalia manifesta en plena Unió Europea.

Animem a tots els actors polítics i socials catalans i espanyols a cercar i trobar una solució viable al conflicte polític que escapi la judicialització, perquè el conflicte torni a l’àmbit estrictament polític.

1 Comment

  • Publicat fa 30/09/2020

    Carles Farrés

    Dins d’Espanya no hi trobarem ni actors ni res que pugui saltar-se aquesta judicatura corrompuda y prevaricadora, senzillament perquè ells tenen la força. I dins de l’espai europeu, sembla que no tenen prou força per obligar a fer complir les seves pròpies normes. De fet Junqueras hauria d’estar fora de la presó per una resolució dels tribunals europeus i encara és tancat. La manca de coratge dels polítics catalans ha enfonsat, amb al seva covardia, el moviment popular que, durant 10 anys, ha empès els carrers de Catalunya.

Deixa el teu comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.