Camins d’Ateneus: Sants i Montjuïc. Inscriu-te!

Camins d’Ateneus: Sants i Montjuïc. Inscriu-te!

Diumenge 18 d’octubre tindrà lloc la tercera experiència Camins d’Ateneus, després de l’èxit de les dues primeres edicions a Sant Andreu, i a Horta i Gràcia. L’activitat que organitza la Delegació Territorial de Barcelona de la FAC es durà a terme aquesta vegada a Sants.

El punt de trobada serà a la torre de l’esquerra de la Plaça Espanya (mirant cap a Montjuïc), a les 9h del matí. El recorregut transitarà des de la Plaça Espanya fins al Castell de Montjuïc. Un cop allà es baixarà al barri de Sants tot passant pel centre parroquial de Sant Martí, es recorreran els carrers de l’antic poble de Sants i es descobrirà l’edifici on es va fundar Esquerra Republicana de Catalunya. La ruta finalitzarà a l’ateneu de Sants, on hi haurà una visita a l’ateneu i un refrigeri.

El preu de la sortida és de 5€ més la voluntat. Els beneficis aniran a una entitat solidària.

La caminada no té cap restricció d’assistència, però sí que s’hauran de complir totes les mesures de distanciament social (mans, distància, mascareta), i per apuntar-se només cal omplir el següent formulari.

El termini per inscriure-t’hi és el 16 d’octubre.

Deixa el teu comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.