L’Obra ‘Catalunya a Bèlgica’ guanyadora de la V Beca Terra d’Ateneus, es presentarà a Brussel·les i a Girona

L’Obra ‘Catalunya a Bèlgica’ guanyadora de la V Beca Terra d’Ateneus, es presentarà a Brussel·les i a Girona

Les entitats promotores de la Beca Terra d’Ateneus com són la Federació d’Ateneus i l’Institut Ramon Muntaner, estan preparant conjuntament amb el Casal Català de Brussel·les, una presentació a la capital belga de l’obra guanyadora de la V Beca Terra d’Ateneus, ‘Catalunya a Bèlgica. Història del Casal Català de Brussel·les (1930-2020)‘.

De fet, se n’estan preparant dues de presentacions. D’una banda, la presentació de l’obra de l’investigador Jordi Bohigas a Brussel·les, que es podrà seguir en streaming el pròxim dimecres 30 de setembre per les xarxes socials del Casal català de Brussel·les. L’acte cmptarà amb diverses personalitats convidades, a més del president de la FAC, Pep Morella, com ara Llorenç Navarro, Àngels Blasco (IRMU), l’autor Jordi Bohigas, el conseller de Cultura a l’exili Lluís Puig, i la Delegada del Govern de Catalunya, Meritxell Serret.

De l’altra, una presentació del llibre a la ciutat de Girona, pel 6 d’octubre, un acte que encara resta per acabar de concretar, i que haurà de seguir totes les mesures de prevenció i seguretat a causa de la pandèmia mundial.

Descarrega’t la invitació!

Deixa el teu comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.