l’Ateneu de Sant Just presenta el llibre del seu centenari

l’Ateneu de Sant Just presenta el llibre del seu centenari

El 1918, el poble de Sant Just Desvern veia néixer l’Ateneu de Sant Just, una institució cultural que el 2018 celebrava el seu centenari. A resultes d’aquesta efemèride, l’entitat va decidir començar a treballar en el projecte de redacció i publicació d’un llibre de commemoració del centenari a través del Centre d’Estudis Santjustencs. El llibre recull tota la història de l’entitat, des del moment en el qual Manel Garcia i Solà va decidir fundar-la, i Gaspar Modolell i Jané va facilitar ho va posar fàcil en la venda del terreny on s’aixecaria la seu de l’Ateneu de Sant Just.

Culminada la tasca del recull històric i publicat el llibre, l’Ateneu de Sant Just ha organitzat una presentació que tindrà lloc el pròxim divendres 2 d’octubre de 2020, a les 19h, a la seu de l’ateneu. A banda de les autoritats convidades, i del president de l’Ateneu de Sant Just, també hi assistirà el president de la Federacio d’Ateneus, Pep Morella. Per assistir-hi cal reserva prèvia. Les reserves s’han de sol·licitar a centenari.ateneu@gmail.com i si hi ha més sol·licituds que places es procedirà a fer un sorteig.

El llibre s’estructura en base a l’àmbit de les diferents seccions que han format part i formen part avui de l’Ateneu per contraposició a un relat cronològic de fets. Amb aquest esquema es presenta una amalgama de dades que inclou la transcripció de les més de setanta entrevistes fetes i una important aportació fotogràfica.

Deixa el teu comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.