El Centre Moral d’Arenys de Munt tornarà a veure la llum el pròxim dissabte 26 de setembre

El Centre Moral d’Arenys de Munt tornarà a veure la llum el pròxim dissabte 26 de setembre

Les obres de rehabilitació del Centre Moral d’Arenys de Munt ja han arribat a la seva fi, després de més d’un any de treballs i una inversió de 500.000€ que han reformat l’edifici i l’han fet més accessible.

El Centre havia previst ja un acte d’inauguració oficial el 20 de març, però la declaració d’estat d’alarma ha endarrerit la previsió de l’organització, que ha trobat finalment un espai aquest dissabte, 26 de setembre, a la Rambla Francesc Macià, 57, a partir de les 20h.

L’acte inaugural serà atípic, degut encara a la presència de la Covid-19, i totes les mesures sanitàries, de prevenció i seguretat que l’acompanyen: l’ús de la mascareta i la distància de seguretat. És per això que el president del Centre Moral, Esteve Torrent, ha explicat que han preparat un acte en el qual “es projectarà el vídeo reportatge que explica tot el procés de les obres i també hi actuarà l’Esbart del Centre, el grup de música Kalabranda i hi haurà un moment reservat als parlaments de les autoritats convidades”.

Torrent ha explicat que durant les darreres setmanes “s’ha anat retornant mica en mica a la normalitat intentant tornar a donar aixopluc als més de 1800 associats, més de 100 voluntaris que fa anys que col·laboren per dinamitzar més d’una desena de seccions, i intentar recuperar les més de 7000 persones que acostumen a assistir i/o participar del Centre durant un any“. El president del Centre Moral s’ha mostrat molt orgullós de la fita assolida i ha explicat que s’ha reproramat l’acte d’inauguració perquè no es volia que un virus n’impedís la celebració.

Deixa el teu comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.