Arcadi Oliveres, Manel Pérez, Daniel Raventós, Joan benach, Salvador Casals, Josep Tort i Margarida Troguet, al cicle de debats de la Delegació de Terres de Ponent

Arcadi Oliveres, Manel Pérez, Daniel Raventós, Joan benach, Salvador Casals, Josep Tort i Margarida Troguet, al cicle de debats de la Delegació de Terres de Ponent

La Delegació Terres de Ponent realitzarà entre els dies 26 de setembre i 30 d’octubre un cicle de debats que se celebrarà en dotze entitats de la demarcació per aprofundir en les conseqüències derivades de l’actual crisi de la Covid-19 i així reflexionar sobre totes les seves implicacions.

Per fer-ho possible centrarem els debats en tres grans blocs temàtics d’especial rellevància i actualitat, amb l’objectiu de donar resposta en la mesura que sigui possible a les principals incògnites que es plantejaran en els següents mesos. Els temes escollits són l’economia, la societat i la cultura i, entre altres qüestions, intentarem abordar el nou escenari econòmic que deixarà aquesta crisi, les implicacions socials que tindrà la nova realitat i les accions necessàries per a la recuperació de les estructures culturals.

El bloc de debat sobre economia estarà conduït pels ponents Arcadi Oliveres, Manel Pérez i Daniel Raventós, el de societat per Joan Benach i el de cultura per Salvador Casals, Josep Tort i Margarida Troguet.

Deixa el teu comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.