400 voluntaris s’inscriuen a la formació obligatòria per la Covid-19

400 voluntaris s’inscriuen a la formació obligatòria per la Covid-19

Més de 400 voluntaris s’han inscrit fins ara a la formació obligatòria sobre riscos per Covid-19 a través del formulari facilitat per la Federació d’Ateneus.

Seguint les indicacions d’obligatorietat del govern de la Generalitat, i arran de la publicació del pla de represa del sector cultural, la cultura i l’associacionisme popular, des de la FAC es va comunicar a tots els ateneus federats que calia que les seves juntes, responsables de seccions i personal voluntari duguessin a terme una formació al voltant de la prevenció de la COVID-19 (símptomes, vies de contagi, higiene de mans i ús adequat de guants, higiene respiratòria, mesures de distanciament físic, neteja i desinfecció i altres mesures preventives).

La FAC va posar a disposició la formació en línia i cada ateneu va poder-hi inscriure les persones que va considerar necessàries, amb un resultat final de 400 inscripcions en represetació de més de 80 ateneus federats.

Deixa el teu comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.