S’inicia el procés d’elaboració del Pla de Comunicació de la FAC

S’inicia el procés d’elaboració del Pla de Comunicació de la FAC

La Federació d’Ateneus de Catalunya ha encarregat l’elaboració d’un Pla de Comunicació a l’agència de comunicació Primer Punt amb l’objectiu de donar visibilitat a la tasca que s’està portant a terme des dels ateneus, afavorir la consolidació de socis i ampliar el nombre d’entitats federades.

Com a fase prèvia a l’elaboració del Pla de Comunicació, Primer Punt realitzarà una anàlisi a fons per conèixer l’estructura i funcionament de la FAC. Es tracta d’una aproximació a la nostra realitat que permeti identificar què volem que ens defineixi i quins són els nostres objectius estratègics ara i aquí.

En aquest sentit, aquest mes de setembre s’iniciaran tot un seguit d’entrevistes amb representants de la FAC per identificar els reptes i valors de l’entitat, així com la realitat rica i diversa dels ateneus. La comunicació serà molt més efectiva si tenim clar qui som i quines són les nostres prioritats. 

Totes les aportacions en aquesta fase d’anàlisi seran molt ben rebudes per part de l’agència que treballarà el Pla. Per això, si voleu contribuir amb les vostres idees o suggeriments, podeu contactar amb Primer Punt a través del correu victor@primerpunt.cat

Deixa el teu comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.