La FAC comptarà amb un nou servei de comercialització elèctrica ofertat per Idonium Energy SL

La FAC comptarà amb un nou servei de comercialització elèctrica ofertat per Idonium Energy SL

El 31 de març acaba el termini per participar de l’acord entre la Federació d’Ateneus i Idonium Energy SL, que prepara licitacions de compra d’energia agrupada buscant el millor preu possible pel soci.

De l’acord se’n podran beneficiar tots els ateneus federats i l’empresa s’encarregarà de vetllar pels interessos energètics col·lectius del conjunt de l’ateneisme.

Què he de fer per inscriure’m, si ja sóc soci de la FAC?

El soci ha d’enviar a Idonium una còpia de l´última factura de la llum per recollir les dades necessàries per la tramitació confirmant si vol format del grup de compra agregada amb inici de subministrament 1/07/2021.

Com puc millorar el meu preu actual abans de l’1 de juliol?

Amb la factura rebuda, Idonium presentarà a cada entitat que ho vulgui una proposta de millora de costos de la seva factura i gestionarà el canvi de comercialitzadora establint que el venciment serà necessàriament la data d’inici del contracte de compra agregada 01/07/2021.

Si voleu formar part d’aquest servei podeu posar-vos en contacte escrivint a comercial@idonium.com amb còpia a ateneus@ateneus.cat. Podeu consultar la informació completa a Gestió Interna del catàleg de Serveis de la web de la FAC.

2 Comments

  • Publicat fa 09/09/2020

    ROSA-M PUJOL

    VOLEM FELICITAR-VOS MOLT CORDIALMENT PER AQUESTA INICIATIVA TAN INTERESSANT!!! ENS AGRADARIA MOLT PARTICIPAR-HI ENCARA QUE DE MOMENT NO SOM SOCIS DE LA FAC. aIXÒ SERIA POSSIBLE?

  • Publicat fa 09/09/2020

    ROSA-M PUJOL

    OLEM FELICITAR-VOS MOLT CORDIALMENT PER AQUESTA INICIATIVA TAN INTERESSANT!!! ENS AGRADARIA MOLT PARTICIPAR-HI ENCARA QUE DE MOMENT NO SOM SOCIS DE LA FAC. aIXÒ SERIA POSSIBLE?

Deixa el teu comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.