Més de 150 infants han gaudit del 23è Casal d’Estiu a l’Ateneu de la Vall de Llémena

Més de 150 infants han gaudit del 23è Casal d’Estiu a l’Ateneu de la Vall de Llémena

Des de l’any 1997, l’Ateneu de la Vall de Llémena ha organitzat el Casal d’Estiu durant el mes de juliol a la Rectoria de Cartellà, indret que fa que bona part del seu al·licient sigui el contacte amb la natura i l’entorn rural.

La llavor de l’actual Casal d’Estiu es va sembrar fa 23 anys, quan dues mares vinculades a l’ateneu van decidir oferir voluntàriament un espai d’oci i aprenentatge als fills i filles de les famílies que formaven part de l’ateneu, de manera que aquests gaudissin d’un seguit d’activitats d’estiu mentre els pares i mares treballaven.

A partir de l’any 2005, l’Ateneu va decidir cedir l’organització del casal a un grup de professionals del lleure l’organització, fet que va millorar les activitats i el seu funcionament, el qual seguia estant sota la tutela de l’Ateneu i comptava amb una comissió de pares i mares que des del principi van vetllar per mantenir l’essència i l’esperit del Casal d’Estiu, sempre vinculat a la natura i al territori.

Des de llavors, el casal de l’Ateneu de la Vall de Llémena ha anat adquirint reconeixement i ha crescut considerablement, fins a arribar a l’estiu d’enguany, en el que han participat més de 150 nens i nenes.

Com cada any, enguany el Casal s’ha tancat amb una festa final en la qual hi participen totes les famílies, les quals s’han hagut d’adaptar a les mesures de seguretat i higiene establertes per les autoritats sanitàries a causa de la Covid-19.

Deixa el teu comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.