La Generalitat obre ajuts per a les activitats en el lleure educatiu

La Generalitat obre ajuts per a les activitats en el lleure educatiu

El Departament de Treball, Afers Socials i Famílies ha obert una convocatòria d’ajuts econòmics extraordinaris per a l’organització i el funcionament de les activitats en l’àmbit del lleure educatiu en els requeriments de la Pandèmia Covid-19.

Quines entitats en poden ser beneficiàries?

Les entitats sense ànim de lucre i les empreses que organitzen activitats d’educació en el lleure previstes en el Decret 267/2016, de 5 de juliol, de les activitats d’educació en el lleure en les quals participen menors de 18 anys; amb excepció dels casals esportius, les estades o campus esportius i les rutes esportives.

Quin és el termini per presentar sol·licituds?

Del 4 al 24 d’agost de 2020.

Consulta la fitxa completa amb la informació, aquí.

 

Recordeu que…

Cada entitat ha de presentar un sol formulari de sol·licitud amb la línia d’ajut A o B o les línies d’ajut A i B, si sol·liciten les dues.
Les entitats adscrites a una Federació d’Educació en el Lleure poden sol·licitar l’ajut a través d’aquesta, que actua com a representant.
Podeu consultar les preguntes freqüents sobre la prestació extraordinària. Si no hi trobeu la resposta, podeu fer les vostres consultes enviant un missatge a la Bústia de contacte (seleccioneu el tema “Societat, ciutadania i famílies” i el subtema “Joventut > Ajuts i subvencions”).
Des del Servei de Subvencions de la Federació d’Ateneus de Catalunya us oferim també un assessorament personalitzat i una tramitació integral de totes les vostres sol·licituds de subvencions i ajuts. Per accedir al servei, podeu enviar un correu electrònic a ateneus@ateneus.cat o trucar al 932 688 130.

Deixa el teu comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.