Ja podeu recuperar la Conversa FAC entre Patricia Linares i Rosa Ardid

Ja podeu recuperar la Conversa FAC entre Patricia Linares i Rosa Ardid

El passat 29 de juliol Patricia Linares, presidenta de la Societat l’Amistat de Cadaqués, i la catedràtica de llengua i literatura catalana Rosa Ardid van mantenir una xerrada sobre el paper de la dona en la cultura.

La conversa va donar veu a dues dones que estan en contacte permanent amb el món cultural i que, per tant, van poder oferir una radiografia fidel de les condicions que viuen les artistes. De la mateixa manera, van reflexionar al voltant de les dinàmiques culturals que haurien de canviar per afavorir una presència femenina més gran.

Deixa el teu comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.