La FAC edita la 4a Guia Pràctica dels ateneus: ‘Acollida del soci a l’Ateneu’

La FAC edita la 4a Guia Pràctica dels ateneus: ‘Acollida del soci a l’Ateneu’

Amb la voluntat d’ajudar als ateneus i a les persones que hi son al capdavant, la FAC ha editat el quart volum de la col·lecció de Guies Pràctiques per als Ateneus en el qual el punt d’interès principal és l’atenció al soci. Precisament, la guia s’anomena ‘Acollida del soci a l’ateneu‘.

En aquesta guia, elaborada per la gerent dels Lluïsos de Gràcia, Marta Buch, es descriu tot allò que l’entitat ha de tenir en compte des del moment de l’arribada d’un soci, fins i tot si acaba marxant.

Per tant, la guia defineix què és un soci i el seu rol dins d’un ateneu, quins elements hem de tenir en compte per donar-li una bona benvinguda -acompanyats d’exemples pràctics-, com acomiadar-se’n si marxa, i què li oferim mentre n’és membre: com el fem participar, el perquè de les quotes i com el podem fer un soci actiu.

La guia ja te la pots descarregar des de l’apartat de ‘Documentació i Recursos’, a ‘La Federació’ al menú.

Què són les «Guies pràctiques per als ateneus»?

Les guies pràctiques de formació de la Federació d’Ateneus de Catalunya conformen la col·lecció documental que posem a disposició del conjunt dels ateneus perquè tinguin una eina útil, pràctica i de ràpida consulta que els serveixi de referent per poder superar les casuístiques amb les quals es trobin durant la seva activitat habitual.

Deixa el teu comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.