L’editorial Afers publica el cinquè volum de la col·lecció Beca Terra d’Ateneus

L’editorial Afers publica el cinquè volum de la col·lecció Beca Terra d’Ateneus

L’editorial Afers ja ha publicat l’obra guanyadora de la V Beca Terra d’Ateneus, ‘Catalunya a Bèlgica. Història del Casal Català de Brussel·les (1930-2020)‘, de Jordi Bohigas Maynegre, que ja es pot adquirir a la botiga on line de l’Editorial Afers. La publicació es presentarà properament tant a Catalunya com a Brussel·les.

El llibre examina l’associacionisme cultural dels catalans a l’exterior a partir d’un estudi de cas: la història del Casal Català de Brussel·les des de la seva fundació, a final de 1930, fins al present. Investigant les fonts documentals i orals existents, l’autor aconsegueix realitzar el perfil històric de l’entitat de referència social i cultural dels catalans de Bèlgica, tot situant el seu naixement en el context de la creació d’altres entitats catalanes d’arreu del món.

Jordi Bohigas i Maynegre (Girona, 1978) és doctor en història per la Universitat de Girona (2011) amb una tesi sobre les relacions entre la ciència i l’Església a la Catalunya contemporània, prèviament va ser becari de recerca i professor associat d’història contemporània a la UdG.

Deixa el teu comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.