El documental ‘Ateneus: llavor de llibertat’, entra a la selecció oficial del Cerdanya Film Festival

El documental ‘Ateneus: llavor de llibertat’, entra a la selecció oficial del Cerdanya Film Festival

La coproducció de la Federació d’Ateneus de Catalunya i Nosotros Films, ‘Ateneus: llavor de llibertat’, ha estat seleccionada dins del llistat oficial de pel·lícules que es projectaran durant el Cerdanya Film Festival, que té seus a Puigcerdà, llívia, Martinet, Cortariu, La Seu d’Urgell i Castellfollit de la Roca.

Per totes aquelles persones que vulguin gaudir de la pel·lícula, es podrà veure a la Sala Museu Cerdà de Puigcerdà el proper 4 d’agost a les 16h. Per a trobar més informació cal entrar al web del festival de cinema pirenaic.

Deixa el teu comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.