Estrena de l’ultima píndola formativa amb Pep Callau com a protagonista

Estrena de l’ultima píndola formativa amb Pep Callau com a protagonista

La FAC ofereix una píndola formativa del pallasso i comunicador bagenc Pep Callau a través de YouTube.

La Federació d’Ateneus ha estrenat un vídeo fet pel pallasso, actor i presentador Pep Callau per desvelar els secrets del bon comunicador i donar consells a l’hora de parlar en públic. La formació es pot trobar en obert al canal de YouTube de la Federació.

En la píndola formativa es tracten temes com el de perdre la por a parlar en públic, el d’adaptar els registres a les situacions que ens ocupin i també es fa un recull de trucs i consells per aprendre a naturalitzar el nostre discurs. En la part final de la píndola, Callau ensenya la seva faceta més pallassa i fa un petit tutorial de maquillatge clownesc.

Amb aquesta píndola la Federació d’Ateneus vol oferir un recurs útil per a totes aquelles persones que volen millorar les seves aptituds comunicatives. Una tasca encomanada a un dels animadors amb més renom del territori, que ja fa gairebé 30 anys que va començar la seva prolífica carrera.

Aquest showman de Sant Joan de Vilatorrada va fer els primers passos en el món de les arts escèniques amb la companyia Gog i Magog i posteriorment va fundar la seva pròpia, Els Pepsicolen, amb la qual fa més d’un centenar d’actuacions anuals.

Pel que fa al seu recorregut com a presentador i speaker, la trajectòria de Callau destaca per la seva experiència com a presentador en les celebracions de final de temporada del Barça i en altres esdeveniments com festes populars i actes empresarials.

Deixa el teu comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.