Fes del teu ateneu un element més de la iniciativa ‘Museu al Carrer’!

Fes del teu ateneu un element més de la iniciativa ‘Museu al Carrer’!

Museu al Carrer és un projecte del Museu Nacional de la Ciència i de la Tècnica de Catalunya (mNACTEC) per inventariar, georeferenciar, documentar i posar en valor el patrimoni de la societat industrial que es conserva als pobles i ciutats de Catalunya. És un projecte col·laboratiu, que es construeix de forma progressiva gràcies a la participació ciutadana.

La iniciativa vol aplegar fotografies i informació dels elements identificatius i corporatius de la societat industrial (s. XIX – 1980) que es troben als carrers i els paisatges del nostre país. Entre aquests elements hi ha els ateneus. Des d’aquesta iniciativa ciutadana es convida als ateneus a omplir la fitxa del web i penjar-hi es fotos dels nostres ateneus. Se’n poden veure exemples aquí.

Per participar, només cal omplir la fitxa que apareix al portal web de la iniciativa.

Deixa el teu comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.