La FAC posa a disposició un servei de compra i lloguer de desfibril·ladors per ateneus

La FAC posa a disposició un servei de compra i lloguer de desfibril·ladors per ateneus

Aquest mes la Federació d’Ateneus de Catalunya comença a comptar amb un nou servei, prestat per Cor Protegit, que és un equip de professionals del sector de la salut especialitzats en l’apartat dels desfibril·ladors.

L’índex de mortalitat degut a parades càrdio-respiratòries registra entre 3 i 4 mil morts per a l’any només a Catalunya; més de 30 mil a tot Espanya. D’aquestes dades en va sorgir la idea de voler cardioprotegir els espais públics i privats, fent possible que tots ens trobem més segurs.

L’objectiu de Cor Protegit i la seva proposta recau en una actuació ràpida i eficaç davant d’una víctima per parada càrdio-respiratòria. Salvar una vida és qüestió de temps i per això, des de la Federació d’Ateneus de Catalunya hem considerat que seria interessant posar a disposició de les entitats federades aquest servei per tal de poder llogar, o bé comprar, desfibril·ladors per instal·lar als ateneus. D’aquesta manera volem contribuir i invertir en prevenció de riscos.

La instal·lació d’un desfibril·lador és una acció que es pot englobar dins de l’estratègia global de prevenció en riscos laborals. Podeu trobar els preus tant de lloguer com de compra a l’apartat de Serveis – Gestió Interna de la web de la FAC.

Podeu trobar tota la informació clicant en aquest enllaç.

Deixa el teu comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.