El PROCICAT publica els Plans de Represa de les Arts escèniques i musicals

El PROCICAT publica els Plans de Represa de les Arts escèniques i musicals

El passat 3 de juliol, el PROCICAT va donar llum verda a la publicació dels Plans de Represa de les Arts escèniques i musicals.

Els plans complementen perfectament el Pla de Retorn Front a la Covid-19, que va presentar la Federació d’Ateneus fa uns dies.

En el cas del document del PROCICAT, les informacions i mesures que recull el Pla de represa són vàlides a la data de la seva presentació, però l’evolució de la pandèmia i de les decisions dels governs per fer-hi front varien amb molta rapidesa, per la qual cosa, es seguirà l’evolució de la pandèmia i de les noves normes que puguin sorgir.

Aquest protocol recull les mesures bàsiques per resoldre les diferents problemàtiques principals que presenta la represa a les arts escèniques i musicals: el retorn segur dels treballadors al seu lloc de treball i l’obertura al públic dels equipaments escènics i musicals, supeditada a les mesures de seguretat, higiene i salut.

Pots consultar el document aquí

Deixa el teu comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.