La DT Terres de Ponent prepara un cicle de debats per a la tardor

La DT Terres de Ponent prepara un cicle de debats per a la tardor

La Delegació Terres de Ponent realitzarà entre els dies 14 de setembre i 31 d’octubre un cicle de debats que se celebrarà en dotze entitats de la demarcació per aprofundir en les conseqüències derivades de l’actual crisi de la Covid-19 i així reflexionar sobre totes les seves implicacions.

Per fer-ho possible centrarem els debats en tres grans blocs temàtics d’especial rellevància i actualitat, amb l’objectiu de donar resposta en la mesura que sigui possible a les principals incògnites que es plantejaran en els següents mesos. Els temes escollits són l’economia, la societat i la cultura i, entre altres qüestions, intentarem abordar el nou escenari econòmic que deixarà aquesta crisi, les implicacions socials que tindrà la nova realitat i les accions necessàries per a la recuperació de les estructures culturals.

Cada bloc de debat estarà conduït per ponents com Arcadi Oliveres, Manel Pérez, Joan Benach, Àlex Casanovas o Salvador Casals, entre altres, que s’encarregaran d’exposar les seves idees durant la sessió. Posteriorment s’obrirà un torn de preguntes per tal d’afavorir el debat i resoldre els dubtes que puguin sorgir. Esperem presentar la programació ben aviat.

Deixa el teu comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.