Consulta l’Oferta de Tallers de Cultura Popular 2020 pels ateneus de la ciutat de Barcelona

Consulta l’Oferta de Tallers de Cultura Popular 2020 pels ateneus de la ciutat de Barcelona

La Delegació Territorial de la Ciutat de Barcelona ja ha treballat l’oferta de tallers de cultura popular per als ateneus de la ciutat de Barcelona, com ja es va fer l’any passat.

Enguany,  a ‘AteneusxCultura 2020’, hi haurà dues possibilitats: el taller de pessebrisme, i el taller de construcció d’un capgròs.

En el cas del taller de pessebrisme, es realitzaran sis sessions de dues hores i mitja (tardes), per a quatre entitats màxim.

El taller es realitza amb la col·laboració de l’artista plàstic Agustí Garcia, membre de la junta directiva de l’Associació de Pessebristes de Barcelona, crearem i aprendrem a utilitzar diferents tècniques i materials per tal d’elaborar el pessebre de la nostra entitat.

Sobre el taller de construcció d’un capgròs, hi haurà 12 sesions de 2 hores (matins i tardes), i només es podrà oferir a tres entitats.

El taller es realitza amb la col·laboració d’Alexandre Jodar, artesà del Taller Mussol, dissenyarem i crearem el capgròs de la nostra entitat a base d’estructures en filferro i modelatge de paper.

Consulta l’oferta a la fitxa

Deixa el teu comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.