Ja es pot veure la píndola formativa de la Mireia Ros

Ja es pot veure la píndola formativa de la Mireia Ros

T’has preguntat com és el dia a dia d’una producció teatral o audiovisual? Que s’amaga entre les bambolines dels teatres i darrere de les càmeres de cinema? L’actriu, guionista i directora Mireia Ros respon a aquestes qüestions amb una nova píndola formativa FAC, encaminada a analitzar les diferències entre treballar en teatre i cinema.

La Mireia Ros té una llarga trajectòria en cinema, on va esdevenir una figura important de l’època del “destape” amb obres de culte com ‘Alícia a l’Espanya de les meravelles’. Més recentment ha dirigit el documental ‘Barcelona, abans que el temps ho esborri’, guanyador del Premi Gaudí a la millor pel·lícula documental de 2012.

En l’àmbit teatral ha treballat amb grans directors com Mario Gas, Gerome Savary, Esteve Polls, Jorge Lavelly o Núria Espert. Actualment, és la protagonista de ‘La Ciutat Llunyana’, espectacle pendent d’estrenar després de fer la una residència artística de la XTAC als Lluïsos d’Horta. També està a l’espera de començar una gira per tots els ateneus amb aquest espectacle inclòs a la programació coordinada de la XTAC.

Deixa el teu comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.