Èxit de la segona edició de Camins d’Ateneus

Èxit de la segona edició de Camins d’Ateneus

El passat diumenge es va celebrar la segona edició de Camins d’Ateneus, una iniciativa per conèixer la història dels ateneus del nostre territori, així com el seu entorn. En aquesta ocasió, l’activitat va reunir una trentena de persones que van recórrer el Rec Comtal passant per llocs com la casa de les aigües i entitats emblemàtiques del districte de Sant Andreu com la Societat Cultural i Esportiva La Lira, Els Catalanistes i el Casal de Sant Andreu.

La trobada va comptar amb la presència del president de la FAC, Josep Morella, així com d’associats dels Lluïsos de Gràcia, Foment Martinenc, El Coro de Sentmenat, l’Associació Excursionista i Ecologista Cordada, el Centre de Sarrià i l’Agrupació Excursionista Icària.

Estigueu atents al nostre web i a les nostres xarxes socials de cara a noves edicions de Camins d’Ateneus.

Deixa el teu comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.