Què cal per ser un bon comunicador? El Pep Callau t’ho respon

Què cal per ser un bon comunicador? El Pep Callau t’ho respon

El cicle de píndoles formatives de la FAC i la XTAC arriben al seu final. Després de poder gaudir dels consells de la Clara del Ruste, el Jordi Bertran i la Mireia Ros, ara és el torn de l’actor, pallasso i animador Pep Callau. La seva masterclass està enfocada a resoldre tots els dubtes possibles sobre les eines que tenim al nostre abast a l’hora de comunicar.

Pep Callau té una trajectòria molt prolífica amb el seu grup d’animadors i clowns Els Pepsicolen. A més, Callau també fa formació per ensenyar a actuar i per perdre la por als escenaris i davant la gent.

Si tens algun dubte amb relació a la temàtica d’aquesta píndola, pots enviar les teves preguntes al Pep omplint el formulari que trobaràs just a sota. Ell donarà resposta a totes les preguntes en la seva píndola, que estarà disponible al canal de YouTube de la FAC a partir del 14 de juliol.

Deixa el teu comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.