La FAC posa a disposició de les entitats Plans d’Emergència i Plans d’Autoprotecció

La FAC posa a disposició de les entitats Plans d’Emergència i Plans d’Autoprotecció

Aquest servei ofereix a les entitats l’elaboració dels seus propis Protocols d’Actuació en emergències o Plans d’Autoprotecció, en funció de les seves característiques (activitats que s’hi duen a terme, espai, àmbit territorial…). D’acord amb la legislació vigent, i de forma concreta en allò que es disposa en el Reglament d’espectacles públics i activitats recreatives (Decret 112/2010), a la Ordenança reguladora de les condicions de protecció contra incendis de Barcelona (ORCPI-08) i a la Llei 31/1995, de prevenció de Riscos Laborals, totes les activitats hauran de disposar, en funció de les seves característiques i superfície, d’un Protocol d’Actuació en Emergències o bé d’un Pla d’Autoprotecció.

Aquest servei està ofert per GRUP IDEA, empresa de serveis professionals d’arquitectura i enginyeria, especialitzada en arquitectura corporativa, i que dóna serveis de suport i assessorament per la realització de tot tipus d’obres, legalitzacions i actuacions de millora i/o d’adaptació a normatives, amb la realització dels projectes, tramitació i seguiment de llicències i coordinació i control de la seva execució.

Podeu consultar la informació completa ací.

Deixa el teu comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.