La Coordinadora de Centres d’Estudis de Parla Catalana presenta el XII Congrés

La Coordinadora de Centres d’Estudis de Parla Catalana presenta el XII Congrés

“Associacionisme cultural. Entre el mosaic i les xarxes” és el tema general del XII Congrés de la Coordinadora de Centres d’Estudis de Parla Catalana, que es desenvoluparà els dies 6 i 7 de novembre a la Universitat Rovira i Virgili de Tarragona i al Centre de Cultura de Reus. El congrés tindrà tres àmbits, dedicats respectivament a “Associacionisme cultural, identitats i coneixement”, “Associacionisme cultural i poders” i “Associacionisme cultural i sociabilitat”.

L’assistència a l’esdeveniment és lliure, prèvia inscripció a la seu de la CCEPC. Els terminis de presentació de comunicacions són el 17 de juliol (títol de la comunicació i un resum de 1.000 caràcters) i 7 d’octubre (text sencer, amb un màxim de 30.000 caràcters).

Descarregueu aquí la butlleta d’inscripció en format PDF. I aquí el tríptic amb la informació completa del congrés.

Tags: ceepc congrés

Deixa el teu comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.