Criteris i consells per al desconfinament de les entitats

Criteris i consells per al desconfinament de les entitats

La FAC et recomana la lectura d’una sèrie de textos i exemples per a poder reiniciar amb més seguretat la teva entitat després de la crisi del Coronavirus.

Pla de Prevenció de riscos de la Covid-19. (editat per les entitats de Cant Coral de Catalunya)

Tot el món coral, MCC i FCEC treballem plegats per tenir un protocol que sigui validat pel govern per al nostre sector d’activitat, el cant coral. A més, les federacions volem establir directrius específiques per al sector coral en funció d’aquest Pla de Prevenció de Riscos amb una “Guia d’higiene i prevenció dels assaigs de cant coral”.

Contindrà informació sobre l’ús de la sala d’assaigs, instruccions d’higiene i prevenció que s’han d’observar, condicions d’organització i similars. Els cors podran aplicar ben aviat aquesta “Guiad’higiene i prevenció dels assaigs de cant coral”, de manera personalitzada a la seva pròpia situació.

Quadre Cap a la Nova Nornalitat

Condicions per a locals, establiments o espais a l’aire lliure, en què es duen a terme actes i espectacles culturals, durant el desconfinament. Fases 1 i 2 (àmbit municipal: festivals d’estiu i festes majors (editat per Cultura – Generalitat de Catalunya)

Document editat per la Generalitat de Catalunya que explica tant com estan funcionant la fase de desescalada 1 i 2 a nivell cultural: aforaments previstos, condicions de mobilitat i mesures a prendre en l’activitat.

 

Deixa el teu comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.