Estrena de la píndola formativa del marionetista Jordi Bertran

Estrena de la píndola formativa del marionetista Jordi Bertran

La FAC ha estrenat un vídeo fet pel mestre titellaire Jordi Bertran per desvelar els secrets de l’animació de marionetes i objectes. La formació es pot trobar al canal de YouTube de la federació i en aquesta mateixa pàgina.

Al llarg de la píndola formativa, Bertran ensenyarà el funcionament de les marionetes més senzilles, així com de les que són més complexes. Desvelarà els secrets de les marionetes de tela i de fil, i també explicarà trucs a l’hora de manipular-les i de construir els personatges. A més, Bertran donarà resposta a les preguntes que els usuaris van fer- li abans de la gravació de la píndola.

El Jordi és un dels titellaires de més renom del continent i fa més de 40 anys que està darrere dels fils. La seva carrera l’ha portat per escenaris de tot el món, des de França fins al Japó amb espectacles com ‘Antologia’ o ‘Strada’.

Ara fa temps que recorre Catalunya amb el seu últim espectacle, ‘Circus’. Una obra homenatge a Charles Chaplin i que forma part de la programació coordinada de la XTAC.

Deixa el teu comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.