El 20 de juny es retransmetrà l’òpera Carmen de Bizet a diverses places i terrasses de la província de Girona

El 20 de juny es retransmetrà l’òpera Carmen de Bizet a diverses places i terrasses de la província de Girona

El Liceu a la Fresca arriba a diversos ateneus de les comarques gironines amb l’òpera Carmen de Bizet, el pròxim dissabte 20 de juny. Gravada l’any 2020 en el Gran Teatre del Liceu, aquesta gravació és especial i única perquè va ser l’estrena de la producció i compta amb Béatrice Uria-Monzón com a Carmen, Roberto Alagna com a Don José i Marina Poplovskaya com a Micaëla, un repartiment de luxe que permetrà als espectadors gaudir d’aquest icònic muntatge que s’ha convertit en tot un referent a Europa. Alguns dels ateneus que han programat aquesta retransmissió a la fresca són el Casal Camprodoní, La Cate de Figueres o la Unió Escaulenca.

Deixa el teu comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.