Ja pots recuperar la Conversa FAC entre Pep Morella i Lluís Puig

Ja pots recuperar la Conversa FAC entre Pep Morella i Lluís Puig

La primera entrega de les Converses FAC ja és una realitat. En aquest cas els protagonistes han sigut el president de la FAC Pep Morella i el conseller de Cultura a l’exili Lluís Puig. El tema central de la xerrada ha sigut l’exportació del model ateneístic a fora de Catalunya, si bé els convidats també han tocat temes d’actualitat com el paper que ha de jugar l’associacionisme en la crisi del coronavirus.

Les Converses FAC són una iniciativa que busca reunir un personatge conegut del món cultural i alguna persona vinculada a algun dels ateneus de la federació sota un to distès. Totes les converses s’emeten en directe pel canal YouTube de la federació.

Les Converses FAC no tindran una periodicitat regular i estem oberts a considerar les propostes que ens pugueu fer. Així doncs, si formes part d’algun ateneu federat i ens vols proposar una conversa, envia’ns un correu electrònic a infoxtac@ateneus.cat.

Deixa el teu comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.