La FAC edita l’nfoFAC 50 en format digital

La FAC edita l’nfoFAC 50 en format digital

La Federació d’Ateneus ha editat un nou número de la seva publicació destinada a les juntes directives dels ateneus: l’InfoFAC. Aquesta 50a edició és especial, no només per la xifra rodona, sinó també perquè a causa de la Covid-19, s’ha decidit que s’editi únicament en format digital.

Les entitats adherides a la FAC rebran el document via correu i butlletí electrònic i, com sempre, el podran descarregar des de la web de la FAC, a l’apartat de Comunicació.

En aquesta edició número 50 de l’InfoFAC, es posa l’èmfasi en les mesures que s’han pres des de la Federació d’Ateneus per combatre la pandèmia des del minut u, i també hi ha una petita guia amb indicacions per afavorir un procés de desescalada a les entitats. El butlletí conté també l’actualitat de les Delegacions Territorials, una actualització del catàleg de serveis, informació sobre l’Anuari 2019, notícies, i una carta del president de la FAC, Pep Morella, que clou l’InfoFAC.

Descarrega-te’l!

Tags: 50 infofac

Deixa el teu comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.